zondag 27 november 2011

Dag 12 De 7 zonnen hadden er zin in

Ruud wilde vandaag eens uitslapen…. OK, ik om 7:30 al het zwembad in, heerlijk weer en vlg mij had de zon er vandaag ook net als ik geen zin in om uit te slapen, want hij scheen uitbundig.We besloten na overleg met de Teletons om rustig aan te doen, maar toen Ruud uitgeslapen was, was er geen houden meer aan: ontbijtje met spek en ei en sapje en koffie en nog even kijken met fototoestel op zak of we Kroki konden spotten. Helaas.

IMG_1557

Gisteravond toen we in het donker aankwamen, dachten we een poes weg te zien lopen, maar hij sprong niet zo snel als een kat zou doen en een beetje spits bekkie en korte pootjes, dus misschien was het wel een of ander wild dier (wasbeertje ?). Rond 11 uur waren we in Cane Island en zijn we bijna gelijk vertrokken…. Even keken de mannen of Ruud nog genoeg benzine heeft en dat komt goed. We rijden weer met Teleton mee richting Cracker Barrel, een heel leuk winkeltje bij een eetzaakje. Nou, al bijna geen plekje voor de auto te krijgen en al helemaal dus geen binnenkomen aan. Dus door naar down Town Disney. Daar zouden we eerst een rondje lopen om lekkere trek te krijgen en dan lunchen bij Earl of Sandwich. Nou, jammer dan, rij tot ver buiten de winkel, dus op naar een ... McDonald ! Maar eerst natuurlijk via de gratis chocolade om honger iets te stillen.

IMG_1574

En Ruud wilde kijken of alle pasjes die hij nog van 2002 had verlopen waren; er was er vlg hem nog eentje waar een dag toegang op was en ze zijn levenslang geldig…. Ja Ruud, allemaal verlopen…..

IMG_1572

Agnes bleef natuurlijk buiten staan wachten.

IMG_1573

Maar er was weer meer versierd in Down Town en dus besloten we eens een mooie fotosessie te maken. Het heeft even geduurd,maar  dan heb je ook wat(gelachen!!!!)……

IMG_1559 IMG_1560 IMG_1562 IMG_1564

Bij de groene kerstbomen maar ook de bling bling kerstbomen moesten erop (ok wij ook nog een keertje).

IMG_1566 IMG_1571

En af en toe MISLUKT er een foto

IMG_1570

Maar nu werd het hoog tijd om te lunchen anders zou één van ons sacherijnig worden of flauw vallen en dat willen we niet, dus naar een echt zooooooooooooooooooo’n mooie Mac.

IMG_1576

Net nog op het Disney terrein, maar  je weet niet wat je ziet. Heel design.

 IMG_1577 IMG_1579

Gelukkig wel de gewone big mac en quarter pounder, dus lekker zitten eten, af en toe een wesp……maar dat was niet zo erg. Toen op weg naar een hotel dat Ton weleens wilde zien en wat we onderweg zagen, had ik ook nog nooit in mijn leven eerder gezien. Maar ja, als alle 7 zonnen schijnen, moet er wel iets aan die blauwe lucht gedaan worden…

                                                                             IMG_1580

Ton reed gewoon naar de parkeerplaats van Boardwalk hotel en zei I am not a guest, can we park here…….OF COURSE, on the self parking. Nou, geen probleem voor Ton. En even later liepen we naar de Braodwalk….. We keken onze ogen uit, geen idee dat er zoveel moois achter dat hotel ligt.

IMG_1584

Je gaat gewoon het hotel langs en de trap af en dan zie je een heel groot meer met allerlei bootjes die oa naar Epcot varen onder een bruggetje door of naar ander park. Wij zijn ook  maar op bootje gestapt na een stukje wandelen. Geweldig allemaal, ook al de hotels met zwembaden en echt zand erbij, piratenboot waar je op moet klimmen en door een tunnelglijbaan het zwembad inroetst,verzin het maar eens.

IMG_1587 .IMG_1586 IMG_1588

Het hele meer hebben we helemaal rondgelopen, met/in de 7 zonnen en af en toe een winkeltje voor de dames. Het hotel zelf was ook een plaatje. De wc’s waar we alle vier van gebruik maakten was met gouden kranen en echte handdoekjes. Ik bedoel maar. Ook daar stond een huisje van een soort koek. Nee, niet zo mooi als in het Grand Floridian hotel, maar ook ERG leuk en mooi en een treintje dat rondrijdt en het winkeltje dat koek verkoopt ernaast.

IMG_1597

Na zo’n lange wandeling waren we even aan rust toe, dus terwijl de dames zich nog even vergaapten aan al het moois, zaten de mannen weer te kletsen in de HERENSALON.

IMG_1595

Alsof er niemand anders in het hotel was leek het wel he.

IMG_1594 IMG_1596

Intussen was het 16:30 en zijn we naar de auto gelopen en weer naar Celebration voor een echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk ijsje. Dat was smullen na het niet lekkere ijsje van de Mac.

IMG_1599 IMG_1600

En ja even door Celebration lopen nu het nog kan en daar zagen we dat de sneeuw er al lag. Haha, was het nog geen 18uur, maar de vloer lag vol. Leuk leuk.

IMG_1602

Omdat Ton zijn fototoestel bij zich had maar ZONDER geheugenkaartje, zijn we nog even mee naar binnen gegaan bij hem en heeft hij de foto’s van mij op zijn computer gezet. VOOR EEN VERRASSING!!!!!!!!!!!!!!

IMG_1605                                                             

En toen we thuis kwamen wilde ik nog maar 1 ding, HET ZWEMBAD IN. Oooooooh, het leek wel een hotpool. Mmmmmm, wat een weelde wat een luxe en dan in een verlicht bad, ook als ouwetje kan je ervan genieten hoor !

IMG_1607                       IMG_1609

Morgen nog een dag en dan dinsdag …. hoeven we gelukkig NIET om 10uur de villa uit. Ook al weer zo fijn…..

8 opmerkingen:

Teleton zei

het was weer een dag vol verrassingen.

Ik heb wat mensen doorgestuurd voor de foto's.....

Nancy zei

Heerlijk om te lezen, jullie genieten volop. Vandaag nog zo'n lekkere dag en nog lang niet nadenken over de dag van morgen....

Groetjes Nancy

Marja en Tony zei

Wat een gezelligheid zo met z'n allen, dat straalt er vanaf.
Leuke foto's rond de kerstboom, romantisch, maar ook komisch.
Grappig ook de mannen in korte broek in de "sneeuw"

Aggie zei

Je krijgt er gewoon zin in, als ik jullie verhalen lees!! Wat hebben jullie het gezellig met elkaar, dat is zeker vriendschap geworden. Geniet nog maar lekker die laatste volle dag, dat gaat vast wel lukken.

Groetjes van Aggie

Twinmom1995 zei

Weer helemaal bij gelezen.
Ik krijg niet altijd de berichten in het dashboard.
Jullie vermaken je in ieder geval prima samen met Teleton. Gezellig hoor.
Helaas gaat de tijd wel erg snel.
Nog veel plezier vandaag.

Sonja zei

Ook hier weer bijgelezen, kreeg de updates niet in het dashboard. Wat een leuke foto's.

Remco zei

Kijk dit is nou eens een gezellig blog, leuke foto's, goed verhaal...Er zijn blogs bij, zo saai, hier kunnen sommige nog wat van leren ;-) Nog veel plezier met z'n 'vieren'!!

Pieter en Petra zei

Gelukkig hebben jullie wel fotos van alweer een mooie dag met 7 zonnen ;-)

Disney BoardWalk is inderdaad echt schitterend en ook de moeite waard om een keer op een (zwoele) avond te gaan bezoeken. Halverweg kun je ook nog een 'afslag' nemen naar het Dolphin & Swan Hotel, ook een hele mooie fotospot !!!

En dan aan het einde vd dag afkoelen in de mooie pool van Remco, mooier kan toch niet.

Bij 'onze' villa zat ook een kroki in de vijver, die hebben wij naar de kant kunnen lokken met een sneetje witbrood ( tip )

Groetjes,
Petra & Pieter "PenPe"