zondag 20 november 2011

Dag 5 Het is zondag

Gisteravond werd ik zo moe van mijn eigen gegaap dat ik maar om 20uur naar bed ben gegaan en lekker tot ongeveer half 5 geslapen heb. Maar ja, dan lig je weer tot 6 uur te piekeren en daar had ik deze vakantie eigenlijk geen zin in. Maar om 6uur werd ik wel helemaal blij van de blauwe lucht. Wordt vast wel die 30graden die ze beloofden dacht ik gelijk. Lekker weer ontbeten en gepoedeld en gedaan en op advies van Teleton naar de Osceola market.

                                                                                IMG_1325

Tja, Ruud helemaal in zijn nopjes, alleen al van het woord markt ! Maar helaas waren niet alle kraampjes bezet en nog niet zo druk, dus na uurtje hadden we het wel gezien. Gelukkig met 2 plastic zakjes met  batterijen en een tandenborstel voor mij rijker want ik had in plaats van tandpasta de tube gezicht crème op mijn tandenborstel gesmeerd. Daarna via de walmart en, Robert-Jan, eindelijk ook eens via de  Dairy Queen

mmmmmmmIMG_1330

lekker naar onze villa

IMG_1333 IMG_1334 IMG_1335

En jaja, van doorkomen tot knieën… tot doorkomen  van de hele beentjes… heb ik me vandaag toch maar helemaal het zwembad in laten glijden. Viel niet mee, maar als je dan ook door bent is het heerlijk dus ik heb er geen spijt van. De temperatuur was er ook naar. Zeker wel de beloofde 30 graden. Voor we weggingen nog even met Robert-Jan gesproken, met Vincent zitten skypen en met Patrick Cin en ohoh wat heerlijk, de kleinkinderen ook zitten skypen. Opa opa hoorden we maar en wij hebben verteld over de krokodil in de kreek en Brandon over oa zijn gevulde schoentje.

IMG_1321 IMG_1324

Om half 5 afgesproken om met Teleton naar Celebration te gaan. Nog eerst even wat bij hun gedronken, maar toen snel met 1 auto op stap. Wat een leuk plaatsje is dat, al bijna helemaal in kerstsfeer en vlg week gaan we ook nog even terug want dan is er sneeuwval. Jaja, moet niet gekker worden in de 30 graden.

                                                                  IMG_1341

Het centrum hebben we lekker kletsend  rondgelopen. Lidy en ik steeds de winkeltjes binnen gelopen en de mannen kletsen kletsen kletsen. Jaja, die stonden dus samen te wachten, wachten, wachten op ons. GEEN PROBLEEM. En zoek maar uit welke man er bij welke vrouw hoort.

IMG_1340                                                                                                 IMG_1339

Daarna  bij  Golden Corral gegeten, een buffet, maar vlees en vis werd gebakken of gegrild waar je bij stond, dus warm en lekker vers. Het was erg druk, maar daardoor steeds verse frietjes. Mmmmmmm en alles werd snel bijgevuld. Geen mooie gezellige zaak, maar zeker voor herhaling vatbaar, als je zelf de gezelligheid inbrengt en reken maar dat we dat met zijn vieren voor elkaar hebben gekregen. Rond 21uur waren we weer in de villa. Nog even borreltje, Ruud aan zijn schuifmachientje en morgen gaan we naar Disney's Magic Kingdom. Ik probeer tot 21:45 op te blijven, moet gaan lukken.

6 opmerkingen:

thea zei

O, leuk joh. Gek idee dat jullie in 30 graden zitten terwijl wij in de dikke mist zitten (nog steeds). Behangetje zit ertegen en mooi dit keer. Nou aan de boodschap. Ma heeft al 3 keer gebeld dat ze zooooooveel nodig heeft...haha.
dag lieffie

Aggie zei

Wat heerlijk dat jullie nu in de vakantiestemming zijn, na die dramatische heenreis!!
Jullie vermaken je prima en hou dat vast, geniet!!

groetjes van Aggie

Marja zei

Wat een heerlijke dag voor jullie.
Leuk hoor, geniet ervan. Denk aan jullie. Liefs Mar.

Ingrid en Michael zei

30 graden en dan in kerstsfeer lopen. Dat moet toch wel een aparte ervaring zijn! Celebration vonden wij ook zo'n schattig plaatsje. En heerlijk in het zwembad gelegen en een ijsje gegeten. Kunnen we ons hier moeilijk voorstellen in de koude mist. Geniet ervan!

Teleton zei

Deze hadden we nog helemaal niet gelezen. Veel te druk met vakantievieren.......

Marja en Tony zei

Wat een gezelligheid en wat leuk om al het nieuwe te ontdekken.
Celebration is erg mooi en gezellig en ik ben benieuwd naar de sneeuwval terwijl je in je hempie staat!