vrijdag 25 november 2011

Dag 10 Black Friday !

En oh wat begon die dag weer heerlijk. Lekker geslapen in ons brede king size masterbedroom en met schoon gewassen lakens en slopen en de dag ervoor veel gelopen en buiten geweest…… Tja, dan sta je uitgerust op en plons het zwembad weer in. Heerlijk, heerlijk en ik durf het bijna voor de familie niet meer te zeggen. RUUD IS OOK WEER IN ZWEMBAD GEWEEST. Gelukkig verwachten we geen sinterklaassurprise, anders wist ik wel wat voor surprise Ruud te wachten stond.

Op advies van Remco zijn we een rondje om de kreek gaan lopen, beetje eng vond ik het wel, maar  met de wetenschap dat Kroki banger voor mij is dan ik voor hem/haar moet zijn we het rondje gaan maken. Prachtig uitzicht op uuuh ONZE villa.

IMG_1486 . IMG_1488

Maar ik keek liever naar de Kreek dan naar het fototoestel,je weet maar nooit en zeker niet toen Ruud vlg hem de ogen van Kroki zag, nou mooi niet….zelfs niet van de schildpad die er ook in moet zijn.

                                                       IMG_1489

We hebben even met de buurman gesproken 2e huis naast onze villa en die wilde wel foto van ons maken  en hij wees ons de plek van het monument van het hondje dat dus inderdaad in 2009 door een krokodil is doodgebeten, aaaaaaaaaaaaaaah.

IMG_1491 IMG_1492

En dit salamandertje is speciaal voor de kleine kleinkinderen op de foto gezet, hebben oma en opa TOCH een krokodilletje gezien.

 IMG_1493

Om kwart over 10 waren Ton en Lidy er al en zijn we achter elkaar aan gereden naar de Florida Mall; dat ging bijna tot de Mall goed, maar met een sms-je hebben we elkaar toch weer bereikt.

IMG_1494

Mooi toch he, een sint en pietvlaggetje dat je je auto herkent tussen al die dezelfde auto’s. Goed idee voor de volgende keer. In de Mall zijn we onze eigen weg gegaan en om 13uur afgesproken in de foodcourt. Gezellig even bijkletsen natuurlijk, hoe ze het versieren weet ik niet, maar er liepen honderden mensen met hun intussen afgekoelde eten naar een plekje te zoeken en de Teletonnetjes zaten stralend op ons te wachten. Nou ja, Ton stond gelukkig, dus dan kan je hem niet over het hoofd zien. Ruud en Ton zijn samen lekker frietjes met hamburger en cola gaan halen bij de FIVE GUYS, mmmmmmmmmm !

IMG_1496 IMG_1498

Tja…… en de tas die Ton en Lidy naast de stoel hadden gezet; vol met truien en t-shirts voor het thuisfront. En Ton, ohoh, ik weet niet wat Ton erover gaat bloggen, maar IK gooide dus heus echt heus per ongeluk mijn beker om en ja hoor, ik kan goed mikken EN in tas EN op broek EN in de schoen van Ton. Ik kan voor zwarte Piet gaan spelen. Gelukkig had ik een Macy tasje over waar de natte spullen in konden, want ik zag al voor me dat de bodem van de papieren tas met kleding kapot ging en Ton dus met alleen de handvaten van de tas bij zijn auto aan zou komen.

IMG_1500

We zullen het wel lezen. We zijn nog even door de Mall gelopen maar wilden toch ook naar de outlet. DOM, DOM, DOM ……… NU weten we wat Black Friday echt is. Vijf banen vol naar de outlet, met vele vele sherif-auto’s om de 5 banen naar 2 banen te leiden. Het werd echt lijden met een lange IJ. Ik kon de lol er wel van inzien. De eerste de beste plek dat we konden keren hebben we dat gedaan haha, na ????? uren.

IMG_1510 file file fileIMG_1509 op het gras parkeren en dubbel parkeren,alles mag??IMG_1511

Gelukkig bracht de McDonald ons even afleiding en hebben we frietjes en ijsje genomen. Al met al zullen we dus voor dinsdag nog eens de poging moeten ondernemen om naar een outlet te gaan, want zo kan ik een koffer achterlaten ipv bijkopen als we teruggaan. Tja, en na een bijna botsing, brrrrrrrrrrrrrrr, waren we rond 20uur pas in ONZE villa. Eerst een borreltje en dan de spareribs in de doggybag van gisteren opeten en allerlei andere lekkere hapjes die we nog even bij de Walmart gekocht hebben. Voor ons mag het weer snel morgen zijn, eens zien wat die dag ons gaat brengen. Ohoh, het was leuk om de Black Friday eens meegemaakt te hebben, maar wat rustiger shoppen is ook leuk.

5 opmerkingen:

2theusa/Christa zei

Mooie gooi aktie, wel lef, hoor. Gelukkig hebben ze bij de fam. Teleton wasmiddel in overvloed in huis!
Wat een enorme drukte zeg, gewoon niet leuk meer.

Marja en Tony zei

Nou ja, je moet maar zo denken...dan heeft Teleton weer iets om over te schrijven, anders weet hij weer niks ;-)
Goeie actie om snel om te keren, je wil niet weten hoe vol het dan binnen is geweest!
Zelfs hier in het journaal kwam voorbij dat er mensen zijn afgevoerd vanwege ruzie en vechtpartijen

MattRob zei

Jammer zeg, nog steeds haast niet gekocht ... Dat kan toch niet, ik dacht dat ik het van mijn ouders had, dat shoppen ... Of komt het nog goed ?

Remco zei

@RJ
Oh, gelukkig dacht altijd dat ik een van de weinige mannen was die gek is op shoppen... kan er geen genoeg van krijgen in Florida ;-)
Maar ze genieten, dat is het belangrijkste!!

Teleton zei

Voelen ons bijn aschuldig dat we zijn afgehaakt. Maar ja, wij zagen een week geleden de wegversperringen al klaar staan.....

Hoe dan ook, jullie hebben in slow motion een stukje onvervalst Amerika gezien. En dan nog de populaire versie, want bij sommige winkelcentra is geschoten, gevochten en bespoten de klanten elkaar met pepperspray.

Had ik nog geluk met dat plonsje water!