zaterdag 19 november 2011

Dag 4 Nergens wachten, wachten en wachten …

Nou als dat geen goed bericht is na al die andere dagen dan weet ik het niet meer. Om 4uur was ik wakker en om 6uur er pas uitgegaan, alles heel heel slowly gedaan, koffers uitgepakt en de weblog van gisteren erop gezet. Oh oh, wat een prachtige villa is het toch. Gisteravond was ik al blij, maar wat uitgeslapener en bij daglicht alles nog eens goed bekeken. Ben je poosje zoet mee en er ontbreekt echt niets, zelfs 2 weegschalen voor de kilootjes en de engelse gewichten. En wat er zo lief opstaat?????

                                                                                        IMG_1318

Nu wist ik al dat ik wat (veel) afgevallen was, maar hier schrok ik toch een beetje van. Gelukkig bleek Ruud ook zoveel afgevallen te zijn, dus we kijken maar naar het begingewicht hier en aan het eind van de vakantie wegen we ons weer en dan horen jullie het resultaat van de foto. We hebben ook onze lieve teletonnetjes opgebeld en gelijk afgesproken, daar laten we geen gras over groeien natuurlijk. De condo in Cane Island is ook een erg leuk, gezellig verblijf met alles erop en eraan, heerlijke jus d’orange en daarbij heerlijke gevulde donuts. Maar eerlijk is eerlijk Ton, SMILE ! De tegenafspraak is nog niet gemaakt, maar snel komen Ton en Lydia een keertje hierheen.

We zijn daarna weer naar de villa gereden en heerlijk 2uurtjes bij het zwembad gezeten…. Ik ben al 2x in het zwembad gaan staan, maar mijn zwempak is nog steeds droog gebleven, wie weet morgen meer lef.

IMG_1312  en aan welke  kleinzoon denken opa en oma als ze deze hyacint ara zien hangen????? en dat allemaal in de tuin van de villa, dus elk moment denken we  aan de kleinkinderen…..IMG_1313

Wel was Ruud zijn broek en onderbroek helemaal nat, haaaaaaha, de kussens bleken nog nat te zijn. Gelukkig hebben we verschoningen bij ons, dus na de lunch er weer even op uit voor de boodschappen en neeeeeeeeeeeeeee niet in de rij, dus ook hier NIET wachten, maar gelijk hoppa…..alles op de band, betalen en wegwezen.

                                               IMG_1314

Wat een grote zwarte auto staat daar…….valt op he, is 11 dagen van ons ! We hebben geen zin om vanavond uit eten te gaan, willen SLOWLY blijven doen vandaag en dus lekker steak met jack daniels saus, sla, dopperwtjes en puree. Weer eens wat anders dan de Mac.
                   
                                                                                                    IMG_1317

Tja en ik heb ook het logboek even doorgelezen van hier. Haha, het bord dat buiten staat bij de kreek is er dus niet voor niets; er is ECHT een kroki in. Nou, we houden de deuren goed gesloten, maar onze ogen goed de kost, want dat zou toch wat zijn he, een echte krokodil voor je huis, uuh villa zien.Van mij mag het.

IMG_1316                                  IMG_1319

En tenslotte staat de vaat in de machine, staat Ruud achter de slotmachine zijn verslaving bij te houden op de iPad en gaat we bijtijds naar bed na een borreltje natuurlijk, dat houden we er maar in.

8 opmerkingen:

Teleton zei

Dat noem ik nog eens een relaxed begin. En morgen? Dan duik je toch zeker zo dat zwembad in.....! en anders wordt het de verwarmde pool van Cane Island.

2theusa/Christa zei

Wat een heerlijke en gezellige dag, jullie hebben het Florida gevoel al aardig te pakken.

Anita zei

Wat fijn dat jullie nu lekker kunnen genieten en gezellig direct al zo'n ontmoeting. Boodschappen doen is een goed begin van zo'n eerste dag.
Ben benieuwd of jullie de kroki te zien krijgen.
Groetjes
Anita

thea zei

He gelukkig, jullie h
kunnen genieten...Ik heb je vanmorgen wel gemist...Moest behang strippen.Alleen dit keer. Ongezellig was dat, maar het is eraf. Morgen het nieuwe erop..xxx

Marja zei

WE volgen in spanning jullie verblijf in dat zonnige oord. Niet met een kroki tas thuis komen hoor. XX Mar

Mike, Davina en Sem zei

Hehe, jullie zijn er! Wat een dramatisch begin, maar nu komt alles goed.
Het grote genieten is begonnen!

Veel plezier!

Groetjes
Davina

Welsumpies zei

Heerlijk alles relaxed, dat is genieten!!!

Nancy zei

Nou jullie zijn er, wat een wereldreis!! Het begin klinkt in ieder geval heerlijk, fijn dat de familie teleton jullie zo hartelijk ontvangen heeft!!

Groetjes Nancy