dinsdag 22 november 2011

Dag 7 Rustig dagje

Na een heerlijke nacht ging ik heel snel met de grote tenen de temperatuur van het zwembad voelen.  WAUW ! Ruud kom gauw, een heerlijk warm zwembad buiten … Ik snel bikini aan en ben nog nooit zo snel door geweest. Wat een luxe ! Heerlijk heen en weer gezwommen en echt, iedereen in onze familie weet wat het betekent als RUUD er toe komt zelfs  zijn sokken uit te doen als het 40 graden is. Jaja, de keren dat Ruud in het zwembad is geweest, zijn bijna op 1 hand te tellen, of vandaag is de 2e hand erbij gekomen. Want het is een unicum, Ruud in het zwembad. Ik dus snel een foto gemaakt.

IMG_1382

En zie hem er zelfs bij lachen ! Deze dag kan natuurlijk niet meer stuk, heerlijk samen in het zwembad. Echt een ultiem vakantiegevoel hoor. Ook heb ik de map nog eens goed doorgenomen die voor gasten klaar ligt. Tja, ik spreek niet goed Engels, dus het was soms een heel geworstel, maar het belangrijkste heb ik denk ik wel begrepen.

We zijn rond half 12 even naar de outlet gereden. Ik vind die snoepmachines altijd zo leuk, tientallen kids erbij, niemand die geld erin stopt… eigenlijk wilde ik wel voor santa claus spelen,maar ja…toch maar niet gedaan…..

                              IMG_1384                           IMG_1385

Het is wel een leuke outlet, gaan er van de week nog weleens heen, maar ik heb niets nodig en voor een ander zag ik nog niets leuks. OK, toch met weliswaar 2 kleine tasjes thuisgekomen.

IMG_1390

Maar meer dan onderbroekje en topje was het niet. Wel lekker in het zonnetje tompouce op, smaakte heerlijk ! Ik had niet zo’n rust om op gemak te shoppen, komt vast nog wel, maar dat zonnetje lonkte en dat zwembad, mmmmmmmm, dus om 14uur lag ik weer in het zwembad, nadat ik eerst een luchtbed had opgeblazen. Zeg nou zelf…dat is toch veeeeeeel leuker dan shoppen voor een ander.                         

                                                              IMG_1389

Om half 5 toch nog even weggegaan en wat winkeltjes in de buurt bekeken. Een souvenirtje voor mijn moeder gekocht en wat frietjes bij de Mac. We hebben besloten om lekker in de villa te eten en de avond te vullen met lezen… spelletje…. En ik ga even de vloer 1x doen. En dan Margrietjes lezen die hier liggen of een story, weekend of aan een boekje beginnen. Er ligt genoeg (in het Nederlands), heerlijk. Avond is dus ook zo om.

6 opmerkingen:

Marjolein zei

Heerlijk zeg,ziet er allemaal erg ontspannen uit en zo moet een vakantie ook zijn!!
Geniet lekker,gr,Marjolein

Remco zei

Hallo 'oma Agnes'

Na jullie verschrikkelijke reis dachten wij wat kunnen we nu als extra'tje doen om die reis snel te doen vergeten.... Van RJ begrepen dat zwemmen hoog op het lijstje stond, dus hebben wij ons managementbureau gevraagd om de poolheating aan te zetten. Als het goed is was hij maandag al lekker op temperatuur, maar toen waren jullie gezellig met Teleton naar Magic Kingdom. Leuk om te lezen dat het 'in de smaak valt' deze actie. Geniet er lekker van, wij gunnen jullie het van harte! Veel plezier de komende dagen!

2theusa/Christa zei

Wat heerlijk dat jullie zo genieten in Orlando.
Julie hebben groot gelijk, alleen doen waar je zin in hebt, het is tenslotte vakantie!!

Hannie zei

Jullie zien er heel relaxed uit zo in de pool.
Geniet er maar van!

Marja zei

Geweldig, wat ziet er dat heerlijk uit. Nog vele dagen zo !!!!!!!!
Ik ga Sint shoppen, in het zonnetje. Liefs Mar.

Marja en Tony zei

Wat zalig dat de temperatuur van het water zo lekker was dat zelfs Ruud erin is gedoken!
Zo'n relax dagje is ook wel verdiend.