woensdag 23 november 2011

Dag 8 Downtown Disney

Weer heerlijk geslapen en snel naar het zwembad. Jippie, snel bikini aan en ohoh wat een luxe. En het moet niet veel gekker worden, want zelfs Ruud kwam er nog even bij. Wat een heerlijk begin van de dag, maar toen hoorden we een herrie, niet normaal. 3 man sterk kwamen het gras op met hun machines.

                                                                         IMG_1396

Met de grasmaaier, bladblazer en de onkruidverwijderaar. Alles dus weer spic en span buiten en dat moest ik ook binnen even doen, want we kregen koffievisite van Ton en Lydi. En ja….. reclame maken voor de villa ook een beetje natuurlijk. Remco, je kan tevreden zijn hoor, haha.

Heerlijk buiten gezeten en voor we het wisten was het 2uur later en zijn we met zijn viertjes naar Down Town Disney gereden.Weer prima parkeerplekje, maar alle winkeltjes eerst voorbij gelopen. OK, op EEN na, de chocoladeshop niet, daar ons (1e) gratis chocolaatje gehaald. Toen snel richting Earl of Sandwich gelopen en goede raad is niet altijd duur

IMG_1403                     IMG_1406

Wel druk, want daar begon het natuurlijk met wachten, maar dat is niet zo lang en je kan gelijk op je gemak de kaart doornemen en gelijk bestellen als je aan de beurt bent. Soep en sandwich, doorlopen naar de kassa…. weer wachten dus en drinken bestellen en dan….. nog EEN keertje wachten tot je sandwich en soep klaar is. Lidy had intussen van mij al bestek servetten en het drinken gekregen en daar keurig de tafel mee gedekt.

IMG_1409
IMG_1410                                            IMG_1411

Soep en sandwich waren erg lekker en toen gaan rondlopen. De lego en Disney zaak in en weer kleine souvenirtjes gekocht; met de jaarpas van Disney krijg je nog 10% korting ook. Ok, je moet er wat voor doen…… Pas showen, je ID card, ZELF betalen en ZELF…… het tasje aanpakken. Ik mocht echt niet het tasje alvast voor Lidy aanpakken. We hebben er maar om gelachen, al die toestanden voor 39 dollarCENT. Waar ik nu nog steeds erg verbaasd over ben was de sokken winkel.

IMG_1415

Daar verkopen ze dus geen 2dezelfde sokken, maar het gaat alleen per 3 en dan altijd verschillende. Perplex stond ik, maar leuk !

IMG_1417

Alle verkoopsters staan dus met 2 verschillende sokken/kousen aan. Toen zijn we nog met een bootje overgevaren, even uitrusten en in het zonnetje was het heerlijk.
         
IMG_1418                                     IMG_1420

Wat een heerlijk land is het toch. Alles was ook al in kerstsfeer, maar ja dat zal in de avond leuker zijn. Nu weer wat wc bordjes gescoord , dus de mannen weer WACHTEN tot de vrouwtjes terugkwamen.
IMG_1425

En die kwamen hoor, geen probleem. Het is heerlijk om daar een hele middag rond te slenteren, het was druk maar niet TE en we hebben zelfs eerste wild gescoord….

IMG_1422

Hoop dat kroki zich hier ook nog in de kreek laat zien. Tenslotte zijn we (de dames alleen hoor) onze handen nog in de scrub gaan wassen….even naar de lange rij gekeken om op de foto met Santa Claus te gaan, daar wachten we niet op en door de junglerestaurant gelopen. Geweldig is dat en die prachtige vissen in al die aquaria .
                                                                                                                             IMG_1412

Nog een tweede rondje in de chocoladewinkel, mmmmmmm. Het was een heerlijke middag, erg gezellig en via de Publix werden we keurig voor onze villa weer afgezet. Weer bijna een dag voorbij.

3 opmerkingen:

2theusa/Christa zei

Wat en heerlijk, jaloersmakende dag hebben jullie achter de rug. Grappig dezelfde dag op 2 verschillende blogs te lezen. ;-)

Groet Christa

Marja zei

Nou Nou wat een leuk verhaal weer. Erg gezellig zo met z'n vieren. Groetjes uit een zonnig nl. Liefs Mar.

Anita zei

Wat een gezellige dag in Downtown. Wat voor smaak chocolade deelden ze deze keer uit? Ik ben benieuwd welke kousen je gekocht hebt, haha.
Groetjes
Anita