zaterdag 26 november 2011

Dag 11 Weer voorbij gevlogen !

Na een sprong in het bad en een emailtje van Ton dat hij rustig aan wilde doen in de ochtend, zijn we tot 11uur ook lekker rustig bij de villa gebleven. Lekker af en toe in het zwembad en weer even lekker zitten skypen met Patrick Cin en de kleinkinderen. Heerlijk heerlijk, dan mis je ze wel hoor.

IMG_1516

En dan hoor je dat ze naar de verjaardag van Yvonne gaan. Maar goed, we klagen niet want we hebben het heerlijk hier. Om 11uur besloten we toch even naar de Premium Outlets Vineland te rijden.

 IMG_1521

Jaja, we hebben wat gescoord, maar grote tassen, kleine inhoud, want op een gegeven moment keken we eerst of er bij de kassa een lange rij was, anders KEKEN we niet eens in de winkel. Vooral bij Tommy H. was het een gekkenhuis.We hebben dus niet zo lang geshopt, even in het zonnetje een chocolademelk MET whipped cream genomen

 IMG_1520

En tja….  toen we terugreden dacht ik ineens aan mijn kleine zusje. Zij spaart kerststalletjes en deze boven het nummerbord van een auto vond ik wel erg speciaal…..Nog niet in een winkel gezien hoor zusje.

IMG_1519

Voor 2uur lag ik al weer in het zwembad. Wat een luxe toch hier en na een lekkere lunch van Ruud belde Ton dat het goed ging en of we nog wat met elkaar zouden gaan ondernemen. YES of course…. Rond 17uur waren we bij hen en zijn we weer met 1 auto op stap gegaan. Nu naar de sneeuwval in Celebration….. Wat een feest zeg, GEWELDIG. Ton wist de auto snel op een goeie plak te parkeren EN GRATIS HE ! Je kon ook bij de kerk staan, maar die doen niets voor niets. Ruim op tijd stonden we vol verwachting klopt ons hart daar te staan, waar kwam die sneeuw vandaan…..Nou…. aan de lantarenpalen hangen soort grote vogelhuisjes met een pijpje en daar wordt dus soort verdunde scheerschuim naar buiten geblazen. Allemaal blije gezichten van groot tot klein, ook wij hoor.

IMG_1526 IMG_1525 IMG_1532 IMG_1533

We zagen zelfs een kinderwagen met om de kap kerstlampjes in allerlei kleurtjes. Dat deed mij denken aan Koninginnedag waarop ik op mijn kinderwagen waar Robert-Jan in lag ,ook een vlaggetje en oranje slinger had gehangen en een 10maanden oude Robert-Jan met een papieren mutsje over zijn warme muts zat…….  Ach ach, IK blij, maar RJ nu niet meer ! Haaaaaaha ! Ik wil ook even de foto kwijt van de “sneeuwvlokjes” die op de brillen maar ook op de haren van ons zaten.

IMG_1538 IMG_1540

En…………. een kerstcadeautje voor Robert-Jan gekocht in de Marketstreet in Celebration. Wat zou dat nou kunnen zijn he…

IMG_1548

Tot slot nog even langs de verlichte kerstboom met zanggroep die oa White Christmas zongen en langs een balletgroep van kindertjes van niet ouder dan 6 a 8 jaar. Schattig en…. onderweg uitkijkend voor de paard en wagen en het gekleurde treintje, en nog een leuk verlichte kerststal gezien. Het is één groot feest, zo leuk om mee te maken. En eindelijk hebben we de kaarten op de bus gedaan die al hele week in tas zitten en waar Ton en Lidy uiteindelijk postzegels voor gevonden hebben, en die zijn in Celebration op de bus gegaan.

IMG_1550    

Tja en toen kregen, nee hadden, we intussen wel honger gekregen en zijn we weer weggegaan uit Celebration. Één keer raden waar we gegeten hebben ?

IMG_1555  

Moeilijk he. Ons kennende, bij de grootste McDonald. Of Perkins ?
                                                                                                              IMG_1556

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMmm zitten smullen en een doggybag mee met het dessert, daar smullen we morgen dus van. Rond 21:30 in de villa….. Ohoh, nog MAAR 2 dagen genieten hier……

8 opmerkingen:

Teleton zei

Ja de Mac, dat is natuurlijk ver beneden onze stand ;-). Perkins is een fijn familierestaurant waar je goed terecht kunt en....veel voor weinagh krijgt!

Fijn dat jullie weer lekker je bordje hebben leegegeten, da's een goed teken. Wie niet happy is, heeft ook geen trek.

Al wat er de doggybag inging was het heerlijke toetje, toch? En dat laten jullie je morgen vast goed smaken.

Marjolein zei

Hoi,ziet er allemaal erg leuk uit daar!!
Heerlijk zeg,speciaal zo met kerst en al,moet er nog even niet aan denken haha.
Nou nog lekker 2 dagen dus genieten maar weer lekker!!
Groetjes,Marjolein

2theusa/Christa zei

Dat is wel heel speciaal "sneeuw" in Florida.
Leuk te lezen dat jullie zo enorm genieten.

Groet Christa

Anita zei

wat een leuke dag weer, eerst lekker shoppen en zwemmen en dan naar Celebration.
Wat leuk om zo die kerstsfeer mee te maken.
Geniet lekker van de laatste 2 dagen.
groetjes
Anita

Remco zei

Wat een geweldig verhaal weer, jullie genieten zichtbaar. I wish I was there....
Voor een volgende keer en voor de 'mee lezers' van dit blog: postzegels kun je kopen aan het einde van N.Poinciana Blvd linksaf de 535 Vineland Rd op. Daar zit in een Chevron een post-office. Denk er wel om dat je 98ct postzegels neemt, internationaal! Voor 49 ct komt je kaart niet verder dan 'the border of Canada' :-) Op de hoek bij de Chevron zit ook een grote Wal-mart.
Veel plezier verder!

Ingrid en Michael zei

Sneeuw in Florida, het moet niet gekker worden :-) en dan nog wame chocolademelk met slagroom, kerstliedjes. Het plaatje is compleet. Alleen laten de foto's een heerlijk zonnetje en korte broeken zien. Grappige tegenstelling. Heerlijk dat jullie zo genieten en wat zalig om lekker te kunnen zwemmen.

MattRob zei

Bijzondere ervaringen weer ! Ik zie dat de weersverwachtingen jullie ook nog gunstig gezind zijn die laatste 2 volle dagen. Daarna zakken de temperaturen in.

Hannie zei

Ben benieuwd of die " sneeuw" er ook nog is als wij net na de kerst aankomen. Lijkt me heel leuk.
Geniet nog van de laatste dagen.