maandag 28 november 2011

Dag 13 Laatste dag

Iedere keer verbaas ik mij er weer over dat er hier in de villa zo verschrikkelijk veel stopcontacten zijn, waar je ook heen kijkt. Zelfs onder de bar al vier, maar echt overal zie je ze zitten heerlijk. Tja en dan onze laatste  dag in de villa. Vanochtend dus snel het zwembad in, het zag er weer uit alsof de 7 zonnen er ook nog een dagje zin in hadden. Wat zal ik thuis vaak aan deze luxe terugdenken en aan deze weken. We hebben zo verschrikkelijk veel gezien en gedaan en genoten en leuke mensen ontmoet. Via Teleton naar de Premium Outlet aan de Internationel Drive gereden. Om 13uur afgesproken in de foodcourt en elk zijns weegs gegaan. Wat een kerstsfeer toch al, zo gezellig en leuk…

IMG_1610          IMG_1612       IMG_1613    IMG_1614

Het lijkt wel of er niemand is hè, en dat was ook zo, iedereen had natuurlijk op Black Friday en Saturday and Sunday ingeslagen, maar  ach… We hebben het er toch niet zo slecht vanaf gebracht, vooral eens voor mezelf. Hoe kan dat nou he en Ruud ook een nieuwe jas en sokken, tjonge jonge het kon niet op. En al snel was het 13uur, tijd voor lunch.

IMG_1611

We gingen voor safe en de 2 grote jongens stonden voor de FIVE GUYS toch wel even in de rij voor de big hamburger en frietjes, MET MAYO en cola met refill…. Na de lunch nog uurtje rondgelopen en toen naar de Walmart. De meisjes afgezet om vast naar de non-food afdeling te kijken en ohoh… hadden we net een mooi karretje, liepen we te snuffelen….. weg karretje. Lidy weer naar de uitgang en daar komt ze…. ik lachen…… en zij met 2 nieuwe karren die we vanaf dat moment geen sec. meer uit het oog verloren.

                                                                                        IMG_1616

Tja en toen was het al weer zo laat dat we lekker naar huis zijn gegaan, Ruud heeft geen rust meer. De koffers moeten gepakt en tja….. als we nu naar de lucht kijken, wordt het ons makkelijker gemaakt om  naar huis te gaan…. Weg 7 zonnen, stromende regen zelfs. Hebben we dat ook even meegemaakt.

IMG_1619

Maar 5 tasjes en nog eens voor onszelf ipv voor een ander. Gek he.

IMG_1615                                                                                  

Dit lijkt nu wel sneeuwlandschap. Mooi niet hoor, thuis, nou ja in de villa dat al beetje als thuis voelt, allereerst de pool weer ingeplonsd en een borreltje genomen. Robert-Jan mailde dat hij ons ingecheckt heeft, snik snik….. We moeten echt weg, maar nog lekker nachtje slapen als de koffers gepakt zijn en morgen mogen we zelfs in de villa blijven tot we naar vliegveld moeten, als dat geen mooie afsluiting is… Ja er komen morgen namelijk nog geen nieuwe mensen, maar toch, hartstikke fijn dat het kan en mag. Morgen voor we vertrekken misschien nog even update en de beloofde kilo’SSSSSSSSS die er bij gekomen zijn, of toch maar niet.

9 opmerkingen:

Sonja zei

Wat een gezellige vakantie was dit, het plezier straalde er van af. Jammer dat het zo snel voorbij gaat. Goede reis naar huis.

derrobbie zei

We hebben jullie blog met veel plezier gelezen. Jammer dat het alweer voorbij is. We hebben kunnen lezen dat jullie heel veel plezier hebben gehad daar en dat jullie erg genoten hebben :-). Wij wensen jullie alvast een hele goede reis terug naar huis.

Groeten Robert en Angelique

Marjolein zei

Leuk om weer mee te hebben gelezen,was een goede vakantie zo!
Gezellig ook met de teletonnetjes.
Een goede terugreis gewenst!
Groetjes,Marjolein

Marja en Tony zei

Wat een heerlijke weken hebben jullie gehad en wat hebben jullie geboft met het weer!
Vandaag dan de reis terug naar huis, maar dan wel met heel veel mooie herinneringen!
Tot een volgende keer.
Groetjes Marja

Remco zei

Ja... 10 uur geweest... de schoonmaak komt en hup....naar het vliegveld :-)
Nee hoor, geniet maar lekker van deze mooie dag, doe vooral rustig aan, het huis staat de hele dag nog ter beschikking. Ben wel nieuwsgierig naar de weegschaal. Ach, je kunt er tegen vijf uur nog een verhaaltje tegen aan gooien vandaag! Goede terugvlucht gewenst, zonder vertragingen en wachten, wachten... en wachten.
Bedankt voor jullie mooie verslag!
Wij hebben elke dag genoten van de leuke verhalen!

pumi1000 zei

Jullie hebben vast en zeker een leuke tijd gehad daar. Was leuk jullie blog en dat van Teleton te lezen. Goede terugreis!!

ina snoeij zei

Heb genoten van jullie verslagen.
Jullie hebben het wel getroffen hoor zo met de Teletonnetjes als reisleiders ! Goede reis naar huis en wellicht tot een volgende blog.
hartelijke groeten Ina en Arjan Snoeij

2theUSA zei

Wat een heerlijke tijd hebben jullie gehad in Orlando.
Veel gezien en gedaan en gezelligheid van de Teleton's.
Het was erg leuk om met jullie te mogen meegenieten middels dit blog. Morgen nog van de laatste uurtjes genieten, dan wensen we jullie een heel voorspoedige en snelle terugreis toe.

En misschien tot blogs.
Groet Christa

Mike, Davina en Sem zei

Fijn dat jullie zo genoten hebben! Heerlijk toch!
Ik wens jullie een veel betere terugreis dan de heenreis is geweest!

Bedankt voor uw gezellige verslag en tot een volgende keer?

Groetjes
Davina